Grattis Nova & Nora 8 År!!!!

Idag Är Det Ingen Vanlig Dag För Idag Är Det Nova & Noras 8-Års Dag
Hurra Hurra Hurra!!!

Första födelsedagen då hela familjen inte är samlad….snyft. Noah han vakna tidigt men jag låg kvar lite med honom så dom fick en lite sovmorgon. Jag hade packat deras presenter i kassar som jag ställde utanför deras dörrar. Och så öppnade jag dörrarna och tog ton med Noah, vilken ljuvlig sång dom fick vakna till haha. Dom ville ta med alla paketen in till vårat sovrum för att öppnade dom där. Och Noah han satt som i chock för det gick helt vilt till och så var det så mycket roligt papper som prassla.

Tjejerna blev jätteglada över alla paket och började genast prova kläder som dom fick. Legot väntade vi med att bygga ihop då det var två jättestora grejer. Dom käka frulle och gick sen ut och lekte med kompisar. Jag slappa och gick sen den dagliga med Noah efter att han ätit lunch. Vi gick sen hem till mamma och pappa så var mamma lite barnvakt så jag kunde köra ett pass. Och när vi kom hem hade Grabbarna P kommit så då blev det födelsedagsmiddag. Här hemma får födelsedagsbarnet bestämma mat och i detta fall barnen. Glass med tända ljus blev det också innan vi byggde lego i två timmar. Och detta hade varit en jättebra födelsedag och dom var så glada över alla fina presenter dom fick sa dom innan sängen. Så nu taggar vi kalas på lördag för släkten.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.