Varnar Motorfel!!!

Som sagt…hemma hos oss är det ständigt drama. När vi i förra veckan åkte en snabbis till Ikea tändes motorfelslampan i bilen!! Så det var bara att gilla läget och ringa verkstaden. Dom och vi trodde att det var oljan samt bränslefiltret så dom beställde hem ett nytt så fick vi en tid som idag. Vi valde att serva bilen också då det ändå skulle vara dags nu i maj.

Så hela dagen idag har jag haft ont i magen för vad dom ska hitta för fel på den. Inget hittades mer än att bromsbeläggen fram och inre styrleden behövde bytas. Inga jättesummor men det är en Go Ulla resa allt som allt! Så nu ska vi lämna bilen nästa fredag så fixar dom det. Och så håller vi tummarna för att ingen lampa tänds igen utan att det var just oljan och filtret. Våran nya olja i bilen gick på nästan TUSEN spänn! Och på tal om tusenlappar så får jag en leverans i morgon värd tusen och åter tusenlappar!!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.