Första Mätningen På BVC

I förmiddags hade jag och Noah en tid på BVC för mätning av hans huvud. Som jag tidigare skrivit så har hans fontanell växt ihop så vi har kollat upp den på barnkliniken. Där var dom inte oroliga men vi ska gå en gång i månaden under en tremånadersperiod och mäta hans huvudomfång på BVC. Och idag var hans första besök, nervöst som vanligt.

Som tur är hade huvudet växt och allt såg jättebra ut och han utvecklas också precis som han ska. Så hon sa till mig flera gånger att jag skulle släppa det här nu och jag skulle INTE vara orolig för allt är helt normalt och han är så fin. Hon sa också att hon förstår min oro och hon är likdan haha. Hon är så bra våran sköterska!!

Efter besöket blev det en sväng till jobbet och hemma sen käka Noah och sov en stund. Jag passade på att sätta mig i solen en stund. Så skönt med lite sol i ansiktet men nån direkt värme var det inte. Värmen ser däremot ut att komma igen nästa vecka, upp till 20 grader!

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.