Magen 6 Månader Efter Förlossningen

Jag är så impad av hur kroppen fungerar och kan återhämta sig. Efter graviditeten med Noah trodde jag att komma tillbaka till en starkt kropp skulle ta evigheter och jag trodde verkligen inte att magen skulle gå tillbaka som den gjort. Redan timmar efter snittet ville jag åka hem och barnmorskorna hade aldrig tidigare sett nån så pigg och allert efter ett snitt som jag var. Mycket berodde nog på att jag byggt upp en stark kropp innan och höll igång så gott jag kunde under graviditeten. Återhämtningen efter gick också över förväntan vilket jag inte trodde.

Och nu lite drygt sex månader efter snittet är kroppen så gott som återställd. Visst jag har slapp hud på magen vilket nog inte kommer försvinna. Men vilken återhämtning min kropp gjort! Jag är så impad av den! Det enda jag gjort är att ha återupptagit träningen igen, älskar att träna! Kosten däremot är katastrof då jag unnar mig varje dag haha och min apelsin hud får jag nog leva med moahaha. Men va fan min kropp har gått igenom tre graviditeter och gett oss FYRA helt fantastiska barn. Och vem vet den kanske ger oss ett femte mohaha.

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.