Glad Påsk

Denna Påskafton började med 30 min CX och sen 45 min cirkelfys, perfekt start! När jag kom hem var pappa redan här och hjälpte oss med finliret som är kvar. Allt blev inte klart men förhoppningvis blir det det imorgon. Vi kommer inte kunna sätta täcksidorna utåt förrän vi lagt golvet i hallen. Så efter köket får vi nog tänka om och ta långa hallen ist för Noahs rum. Han är ju inte i nått behov av eget rum än och då har vi någonstans vi kan lägga grejerna utan att behöva vara rädda för att göra märken i tapeten.

Vi ska riva dom gamla garderoberna och bygga egna nya och sen ha skjutdörrar hela vägen. Kommer bli riktigt bra och vi kommer få mer förvaringen där för förvaring är nått vi är i behov av!

Annars har denna Påskafton varit lugn. Tjejerna har lekt med kompisar och Neo har lirat  lite bandy och spelat tv-spel. Då tjejerna är dom ända som äter godis av barnen var det bara dom som leta påskägg och påskpresent. Neo fick ist nya löparskor och Noah fick sig en gunga till altan. En riktigt bra Påskafton med glada barn och imorgon ska vi hem till mamma och pappa och då ska det överraskas!

 

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.