Vårskor & Småfix

Idag har vi passat på att styra upp det lite. Efter frukosten åkte hela familjen till Tornis så köpte vi vårskor till dom stora barnen. Och det var lättare sagt än gjort. Både Stadium och Intersport har tre för två på skor. Och att få alla tre att hitta skor i en och samma butik var lika med omöjligt idag. Men så gick vi in på Eurosko och där hittade alla barnen varsina par, hurra!

Sen hem och fixa lunch och lasta in det som blivit över från köket. Vi fick en del saker över som vi inte ska ha och så skulle vi byta till en stor täcksida som vi ska dela på ist. Så när det var inne åkte jag, älskling och Noah till Ikea och styrde upp det. Vi köpte också nya stekpannor och en taklist till köket. Så nu har vi allt så förhoppningsvis blir det klart nu i påsk så är det bara elen kvar.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.