Första Sommaroutfiten För En Tia

När dom stora Grabbarna P kommit hem från skola och jobb åkte vi till Tornis en sväng. Tjejerna ville inte följa med så dom var kvar hemma hos en kompis så vi får åka en annan dag och kolla skor till dom. Neo ville kolla fotbollshandskar så jag passade på att kolla om ett par plagg till Noah kommit in till butik. Och till min stora lycka hade dom det! Så han fick sin första sommaroutfit för endast en tia då jag hade bonuscheckar. Sen hittade jag inget mer så dom andra checkarna sparar jag. Fick också tips av dom i butiken att hålla utkik i deras app för personliga erbjudanden. Man får erbjudanden efter hur mycket man handlar och så kommer man få bra erbjudande som när man fyller år. Och med tanke på vad jag shoppar därifrån så mohaha.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.