Läcker Lite Här Läcker Lite Där

Bytet av kök har verkligen inte flutit på. Det har varit det ena efter det andra och när man tror att nu äntligen räcker det kommer nästa käftsmäll. Det var i måndags när vi körde diskmaskinen som jag såg att det var vatten på golvet. Och mycket riktigt droppade det från den. Vi valde att inte byta den då den fungerade så vi sa att vi köper en ny när den går sönder. Det är ju en hel del att göra här så byta nått som fungerar och kostar en del ville vi inte.

Men så började den som sagt läcka. Och det visade sig att den inte slöt tätt upp till så det var ånga från den som läckte ut. Den sidan var rätt skadad när vi rev den men tänkte aldrig på att diskmaskinen inte skulle hålla tätt. Så i tisdags åkte vi också köpte en ny så kom pappa igår och kopplade in den. Tog en likdan som vi hade innan bara att fronten är i rostfritt stål. Så nu jävlar på ren svenska får det vara nog! Nått positivt är att det blev jättesnyggt men jag fick typ mitt första gråa hårstrå haha.

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.