Köket Börjar Ta Form

Nu ni börjar köket äntligen bli färdigt! I helgen kom passbitarna dit och det var ett helvete på ren svenska. Inte en enda vägg är rak och taket är helt snett. Vi fick också dit kyl, frys och diskmaskinen och det var också svettigt men gick till sist. Micron kom också på plats och så smidigt att numera ha den inbyggd. I måndags kom pappa igen och satta hällen och ungen på plats och Noah var först ut att få välling på nya hällen. Nu ska vi bara försöka lära oss hur allt funkar haha. Så nu ska bara kaklet upp och den sista elen så är köket klart men givetvis har det varit lite drama som vi fick styra upp igår som pappa hjälper oss med idag. Att byta kök har verkligen gått allt annat än smärtfritt men fan så bra det blir!

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.