Nervöst Besök På Barnmottagningen!!!!

Världens längsta natt kändes det som inatt och Noah hade så svårt att somna igår. Han var säkert som hans mamma otroligt nervös inför dagens besök. För att fördriva tiden tills det var dags och att jag INTE skulle googla mer körde vi ett pass på gymmet på förmiddagen.

Direkt efter passet kom älskling och hämtade oss så åkte vi till sjukhuset. Vi var lite tidiga och läkaren var givetvis lite sen vilket gjorde mig ännu mera nervös! När det var våran tur fick vi träffa en jättetrevlig läkaren som tittade och kände på hans huvud. Han konstaterade att fontanellen var borta men man kunde känna vart den hade varit. Och bara för att man inte kände den behövde inte det betyda att den stängt sig utan det kunde vara brosk och han prata en massa om hur skallen växer osv. Och sex månader som han är är på gränsen precis.

Han gick sen för att prata lite med en kollega som är Barnspecialist läkare. Kändes som en evighet innan han kom tillbaka!! När han kom tillbaka sa han att vi skulle INTE vara oroliga, det var inte han eller kollegan som är Specialist. Detta var rätt så vanligt och så länge huvudet växer som det ska och han utvecklas som han ska (vilket han gör) behöver vi inte vara oroliga. Så Noah ska nu gå till BVC och mäta huvudet en gång i månaden och det kommer han göra under tre månader. Är det inte avvikande under den tiden slutar man följa upp.

Kan inte beskriva vilket lättnad det var! Jag frågade givetvis mer än en gång om vi behövde oro oss vilket vi INTE behöver. Och jag skulle sluta googla och läsa på familjeliv haha. Och för att fira detta bytte vi till sittdelen i vagnen och det var uppskattat!

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.