6 Månaders Kontroll

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Noahs sex månaders dag hurra hurra hurra! Helt galet vad tiden går fort!! Noah han är verkligen världens finaste och mysigaste. Sitter själv gör han inte än men på god väg. Rullar kors och tvärs så nu gäller det att man har koll. Han älskar att stå upp och pratar non-stop och mat är hans stora passion haha.

Så igår var det dags för ett bvc besök och även ett läkarbesök. Han växer jättefint och följer sin kurva perfekt. Läkaren tittade på och lyssnade på honom och allt var bra…men! Han har sen han föddes haft världens minsta fontanell. Och igår kunde dom inte känna den direkt. Så dom skickades en remiss till barnmottagningen. Detta har givetvis satt en massa griller i huvudet på mig och jag spenderade nästan hela kvällen och halva natten igår till att googla. Hans sköterska sa att jag INTE skulle oro mig och att dom är generösa med remisser och att dom hellre skickar en för mycket än en för lite. Spelade egentligen ingen roll vad hon än sa för detta kan jag inte släppa förrän vi har svaret! Det är flera barnläkaren som tittat på honom tidigare och ingen har sagt nått om att han tex skulle ha nån avvikelse på huvudet bara att han har en lite fontanell. Men som sagt jag utgår från det värsta så just nu är allt mer skit än vanligt!

Jag ringde iaf barnmottagningen idag och fick prata med en jätterar sköterska som förstod mig precis. Och som tur är går dom igenom alla remisser på tisdagar och jag sa att vi kan komma när som helst! Och till min STORA lycka ringde hon i eftermiddags och vi får komma imorgon. Vet inte om det är bra eller dåligt!?

Vikt 7690 g + 620 g
Längd 67,3 cm + 1,2 cm 

 

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.