Bugaboo High Performance Åkpåse

Tidigare i veckan gjorde jag slag i saken och klickade hem en åkpåse till Noah. Till hans Buffalo finns det två olika åkpåsar, en som är lite tunnare och en tjockare med löstagbara överdrag. Jag bestämde mig direkt för den tjockare då den verkade bättre. Perfekt att den kan anpassas efter årstid med två avtagbara överdrag och sen var den gjord med bättre och tåligare material. Den är givetvis mycket dyrare och ekonomisk som jag är har jag spanat efter reapris dag som natt. Blev överlycklig när Lekia i stan hade 25% på den på Black Friday men när jag kom dit hade givetvis den sista blivit såld. Så besviken jag blev! Den kostar liksom TVÅtusen så den rabatten hade gjort en rejäl slant. Men det är jag och min vanliga tur. Men jag har inte gett upp spanandet och i veckan såg jag att Pink Or Blue hade ett erbjudande så då klickade jag. Så nu har Noah äntligen sin åkpåse och den åker på när vi byter till sittdel. Nu måste jag bara köpa en sittdyna också.

Det här inlägget postades i Noah, Shopping. Bokmärk permalänken.