Lite Fukt Här & Lite Fukt Där

Så fort detta sportlov har gått! Full rulle hela dagarna har det också varit och Nora har hunnit med ett par övernattningar i Mantis. Vårar kök har vi också fått levererat så nu är det kartonger från golv till tak. Ett mindre kaos i alla rum typ haha. Pappa har också varit här igår och idag så vi har hunnit med massor i köket. Elen blev flyttad och dragen i början av veckan så nu har vi byggt igen där. Och idag rev pappa och älskling andra sidan så nu är det bara en spis där inne och en diskmaskin som ska flyttas.

Men som vanligt flyter allt inte på smärtfritt när vi gör nått. När vi flyttade kyl och frys såg vi att golvet var fuktskadat. Det har liksom varit som hål eller vad man ska säga där bänkar och vitvaror stått. Och får att få upp vitvarorna i samma höjd som golvet har dom lagt om det är spånskivor och det har inte blivit så bra om vi säger som så! Kylen och frysen har stått helt snett vilket har gjort att det läckt massor från dom. Så dom rev upp hela golvet och då visade det sig att det var vatten i fuktskyddsmattan!!! Det var också fukt i golvet bakom spisen och nedanför elementet så det var en jävla tur att dom rev upp allt så det nya golvet inte blivit skadat sen. Så nu ska min pappa styra upp detta så det blir ordentligt gjort! Jag är så otroligt glad och tacksam för att vi kan få all denna hjälp vi får!

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.