Nyheter Från Cloetta

För två veckor sen fick jag ett sånt där roligt sms. Jag hade ett paket att hämta från Cloetta, älskar dom paketen!! Och som alltid låg där i en massa spännande nyheter. Tjejerna dom riktigt gick till attack när jag kom hem med paketet. Och dom trodde givetvis att nu ska vi smaka av allt haha. Men dom har fint fått vänta som till helgen. Och i paketet denna gång låg det….

Sportlunch Coconut – Det är en Limited Edition nu under 2018 och det är en sportlunch med smak av kokos. Jag gillar egentligen inte kokos men jag smakade av den ändå och den var faktiskt jättegod! Påminde om delicatoboll, mums!

Läkerol Strawberry Lime – En ny Läkerol pastill som var riktigt fruktig och fräch.

Polly Zoo – En mixad blandning med mjölkchoklad, banan och zoo-smak. Den rosa med zoo-smak var supergod! Den som var minst god var bananen så dom blev kvar till sist.

Malaco Svann & Malaco Smajlis – Två nya smågodispåsar. Smajlisarna var inte så jättegoda däremot så var Savann påsen god. Dom gelégodisarna var också jättefärska.

Nutisal Dry Roasted Mix Thai Spice & American BBQ – Två nya nötmixar, en inspirerad av kryddor från Thailand och en Amerikans BBQ. Den Thailändska var lite het och den andra lite rökig med söta inslag. Goda men jag hade önskat ingen kokos.

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.