En Vecka Kvar….Hatar Det!

Nu har en vecka gått sen min operation och jag vill inget hellre än slita bort bandaget!! Det är obekvämt, kliar, är i vägen och duscha är värsta projektet. Alla klädesplagg kan jag inte heller ha då armen är så mycket tjockare än vanligt. Löst har det också blivit men som tur var så fick jag med lite bandage hem som älskling linda runt förut så nu sitter det lite bättre. Smärtan är det också bättre med och om en vecka får jag se ärret! Det ska bli så otroligt skönt att slippa förbandet men jag är lite nervös för hur det ser ut. Visst jag fick se en bild men det var lite svårt att ta till sig att det var min arm när jag inte såg det live. Så det är lite nervöst måste jag erkänna. Jag är också lite rädd och orolig för att det ska bli lika fullt som det förra och problemen ska vara kvar och i värsta fall bli värre. Nu är det mycket större så om det inte läker fint blir armen värre än innan. Men nu ska vi tänka positivt och be till dom högre makterna!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.