GRAVID!!!

Idag är det ett år sen vi fick ett chockartat plus på stickan. Ett plus som vi aldrig trodde vi skulle få. Kommer aldrig glömma den chocken och alla dom känslorna som bara forsade genom kroppen. Jag var givetvis själv hemma och jag trodde inte riktigt på testet då det var gammalt. Så jag åkte akut till Apoteket och köpte ett digitalt som visade GRAVID! Jag kunde verkligen inte förstå att det var sant!! Eftersom han redan som mikroskopiskt liten började skrämma slag på oss gjorde jag säkert TIO tester och ett privat ul haha.

Första gången vi såg honom var som en dröm! Känslan att se ett litet liv röra sig i magen går inte att beskriva, vilken otrolig lycka. Jag är så otroligt glad och tacksam för att vi fick göra denna resa ännu en gång. Graviditet var verkligen ingen dans på rosor. Jag mådde så psykiskt dåligt för jag var orolig för minsta lilla. Jag hade jättesvårt att släppa oron och ist känna glädje, jag var så otroligt rädd att nått skulle gå fel. Och oron blev inte bättre när ett av min provsvar inte var så bra så vi fick göra Nipt. Den känsloresan vill jag aldrig göra om! Och jag kan säga att ju äldre man blir och ju fler barn man får ju mer oroar man sig för minsta lilla. Men tänk så bra det blev! Ut kom en perfekt liten kille, vårat lilla mirakel!

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.