Vårat Nya Sovrum!!

Igår kom pappa hit igen för att hjälpa oss med sista i vårat nya sovrum. Taklisterna som vi hade täckte givetvis inte efter den gamla listen så tills igår hade vi köpt nya. Och sätta dit dom var verkligen lättare sagt än gjort men pappa styrde upp det och det blev såååå snyggt! Dom här är lackerade ist för målade och vilken skillnad! Blir att byta ut alla sen haha.

När skenan till gardinerna skulle upp fanns det givetvis inget att skruva dom i, ge mig styrka! Men efter lite funderade kom pappa på en lösning så dom åkte till Byggmax så nu sitter den uppe. Pappa hjälte oss också att få in gaveln och sängarna då jag inte får bära. Nu ska vi bara få hjälp med elen idag så vi kan tända taklampan bland annat och så ska ja fixa längderna på gardinerna.

Vårat nya sovrum blev så himla bra och jag är såååå nöjd! Det enda som fattas nu är en vit tv på väggen och en ny säng!!

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.