Nyopererad

Förra torsdagen ringde dom från sjukhuset. Dom hade fått ett återbud som idag och undrade om jag ville ha den tiden. Jag blev rätt chockad då tanken var att min operation skulle bli i vår och var inställd på det. Men jag ringde älskling direkt som kollade med sitt jobb. Som tur var gick det bra att han hastigt tog föräldraledigt då jag inte får bära på 3 veckor. Jag ska ha armen helt still i princip vilket inte är lätt då vi renoverar och ska ha dop. Men men det får bli som det blir här hemma och med dop. Kände att jag inte kunde tacka nej, jag vill bara ha detta överstökat.

Så imorse skjutsa älskling och Noah mig till sjukhuset. Operationen gick jättebra, min läkare är toppen likaså sköterskorna som var med. Ärret är som sagt sicksack och större. Men det skiter jag i nu för jag vill bara bli av med besvären. Fick se det innan dom la förbandet och hjälp haha, men det blir nog bra! Läkaren var jättenöjd och sa att detta kommer bli bra och nu är det upp till mig.

Stilla arm i högläge gäller i fyra dagar och sen kan jag ha den längre ner men stilla. Och om två veckor ska jag tillbaka och plocka stygnen, runt trettio stycken!!! Hon tyckte att jag skulle vänta lite mer än tre veckor med träningen så det får bli promenader. Och så tänker jag vänta med pass som är med skivstång och kettlebell. Men statiska övningar såg hon inga problem med så det får bli såna pass i början. Men nu ligger fokus på att läka ihop och så håller vi tummarna för att ärret INTE blir som innan!!!!

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.