Noah 4 Månader

Idag blev Noah 4 månader och det har vi givetvis firat. Hans syskon har på dagen dom blivit 4 månader (inte för att det händer nått magiskt just då haha) fått sina första smakisar. Så det fick givetvis han idag också. Och det var minsann en spännande upplevelse haha. Men vi tror att det var nått han gillade, blev den berömda majs och potatispurén. Tanken är sen när han äter en ordentlig måltid att jag ska göra hans mat, jag gjorde i princip all mat till tjejerna.

Allt går så fort nu! Det är väl bara en tidsfråga innan han springer omkring här hemma och vi får jaga honom haha. Skrattar gör han som bara den och snackar non-stop och det är så härligt att höra. Förbannad blir han också när det inte går som han vill. Han vill allt mer sitt uppe med oss. Så ligga i nån babysitter när vi tex äter går inte, han ska sitta med i någons knä. Så nu tränar vi på att sitta så han själv kan sitta med oss.

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.