Värsta Lördagen!

Dagen igår började jättebra. Jag och Noah gick bort till gymmet så körde jag CX, perfekt start på lördagen. Sen hem och käka frulle och sen åter till att riva tapet. Fick lite hjälp av tjejerna igår igen.

När Noah vakna efter middagsvilan var han sig inte lik. Han skrek och var missnöjd med precis allt, vilket verkligen INTE är likt honom. Jag fick för mig att han hade ont i magen, så jag försökte massera. Men det hjälpte inte utan han bara skrek och skrek, han skrek mellan två och sex!! Till sist satte jag honom i badkaret för det är ju lite skönt med värme när man har ont i magen. Till en början var han jätteledsen men sen blev han lugn. Han var så trött att han nästan satt och somna.

Efter badet fick han mat och sen bajsade han, heja heja! Då trodde jag att nu kommer allt bli bra. Visst han var inte lika missnöjd men då kände jag att han kändes varm. Och mycket riktigt hade han feber, ingen hög som tur var. Han fick iaf en tablett för han var ändå påverkad. Det var inte alls våra glada, nöjda lilla killen!

Natten var sen hemsk! Han kom inte till ro och skulle ligga hos mig och han kändes glödhet!! Han böka i princip hela natten så jag har knappt sovit. Han vaknade som sitt vanliga jag utan feber men framåt förmiddagen hade den kommit tillbaka. Nu har han sovit i nästan tre timmar så jag ska tempa honom igen. Håller tummarna!!!

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.