Imorse Åkte Dom….Men Vi Kör På Ändå

Imorse åkte dom stora Grabbarna P till Skövde, Neos lag är med i Sibben Cupen i år igen. Så nu är det jag och resten av barnaskaran fram till söndag. Så i förmiddags slappade vi och så gick vi en sväng till affären. I eftermiddags kom pappa hit och byggde igen då eluttagen flyttades igår. När han åkte började vi riva tapeten. Och som i Neos rum har tapeten aldrig rivits utan det är lager på lager på lager. Nova tyckte iaf att det var bra för nu kommer vi ju få ett ännu större sovrum haha.

Riva ena väggen som tjejerna fick ta gick jättelätt då den är i betong. Där jag började gick det inte lika lätt. Så efter ett tag gav vi upp då Noah var riktigt uttråkad också så kör vi imorgon igen. Sååååå himla kul att vara igång nu! Hoppas bara rummet kommer bli lika fint som vi tänkt oss. Tanken var först att vi (jag) skulle ha målat men sättet jag vill måla på kändes så avancerat så vi bestämde oss för en liknande tapet ist. Och efter ha målat Neos rum är jag glad över det. Trots alla timmar som jag la på riva, slipa, spackla, slipa, spackla, slipa så blev det inte helt 100. Så ja kommer endast måla framöver på helt nya väggar! Golvet är också superfint så jag riktigt längtar!! Allt som kommer fattas där inne är en ny säng! Jag vill ha en hög, stor fluffig säng en vacker dag.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.