Uppsatt För Operation

Då va jag hemma igen efter besöket på sjukhuset. Till min stora lycka finns det nått att göra. Hon sa att antingen kunde hon spruta in kortison redan idag för att försöka få ärret att mjukna. Eller så kunde hon ta bort det gamla ärret och sy igen det fast då sicksack. Då kortisonet inte kommer få ärret att strama mindre och kanske inte funkar så bestämde vi oss för en operation. Hon sa att hon kunde typ garanterat att det skulle bli bättre. Ärret kommer bli större vilket jag nu skiter i för jag vill bara kunna använda armen igen och slippa så mycket besvär det bara går. Att det reagerar på kyla osv kommer jag tyvärr få leva med.

Hon kommer ta bort ärret på överarmen till att börja med för det är där det är värst. Jag tänkte att jag ska fråga på operationsdagen om hon inte kan ta lite kortison i ärret som går ner på underarmen. Operation kommer ske under lokalbedövning och hon kommer också sy det med stygn som kommer plockas bort för det trodde hon skulle bli finast denna gång. Så detta blir nått nytt då jag sovit under alla operationer utom mina snitt och bara fått självupplösande stygn.

Nån direkt förklaring på varför ärret ser ut som det gör fick jag inte. Hon sa att min kropp förmodligen reagerar så. Men mitt första kejsarsnitt syns i princip inte och snittet med Noah är också jättefint. Så den teorin funkar ju inte heller. Och mina andra två ärr ser inte heller ut så här…Men men nu blickar vi framåt och i vår är det dags igen!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.