Årets Sista Dag

Då var årets sista dag här och vilket år vi haft!! Ett av dom bästa på väldigt länge!!! Vi började året med att få ett plus på stickan, ett plus vi aldrig trodde var möjligt. Så det blev en rätt chockartad start på 2017 på ett väldigt positivt sätt. Som sen resulterade i en perfekt liten Noah. Jag har också blivit en hel del erfarenheter rikare både på gott och ont. Barnen har också vuxit massor och det är så underbart att få se dom växa upp och utvecklas. Vi har också köpt våran allra första bostad som vi nu håller på och renoverar.

Året har även inneburit en del sorg då min älskade lilla mormor flyttade upp till himlen. Kan fortfarande inte förstå att det är sant! Så det har varit ett väldigt händelserikt år både på gott och ont. Så nu laddar vi för ett ännu bättre 2018!! Här kommer mina best nine från insta….

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.