Nu Ni Händer Det Grejer!!

I förmiddags kom pappa hit så påbörjade vi operation nytt sovrum. Då våran familj utökats behöver vi nu ett rum till. Så vi gör om vårat matrum till vårat sovrum och flyttar ut matmöblerna i vardagsrummet så tar Noah vårat rum. Så vi behöver slå igen öppningen mellan köket och matrummet och så ska valvet göras om. Vi måste också flytta elen så idag har vi förberett allt inför imorgon då svärfar kommer hit som turligt nog är elektriker. Pappa började också sätta igen öppningen och detta kommer bli så himla bra. Köket ska vi också riva sen och öppna upp lite så det känns lite större och luftigare. Sååå kul att äntligen komma igång! Frågan är om jag kommer känna likadant sen när kaoset är värre än nu haha. Nova tyckte iaf att det var jättekul att hjälpa till och ville redan börja riva tapet. Den är lika tjock här som i Neos rum…suck! Nått som är positivt iaf är att rummet kommer bli större hahaha.

Det här inlägget postades i Allmänt, Hemmet. Bokmärk permalänken.