Jäklar! Imorgon Är Det Dags…Hjääälp!!

När jag bestämde mig för detta så kändes denna dag så långt bort men imorgon är den här. Dagen då jag ska JOBBA igen!! Nu är det visserligen bara en dag för att få rätt till min rätta SGI, orka med alla dessa regler!! Eftersom jag förlorar pengar för varje dag som jag tar föräldrapenning valde jag att jobba så fort detta gick att lösa så jag kan ta ännu färre dagar. En del tycker jag är galen som valde dagen innan Julafton men va fan. Imorgon kommer det vara sjukt mycket att göra så tiden kommer gå jättefort. Dom flesta är också riktigt glada då det faktiskt är Julafton dagen efter. Även om jag känner lite ångest då Noah är så liten än så ska det bli jättekul! Jag har inte jobbat sen sista juni så det är ett tag sen. Det jag är lite orolig över att jag glömt en massa men det sitter nog i ryggmärgen efter snart 17 år på bygget! Detta kommer också bli lite nyttigt för älskling som får testa på en hel dag med barnen haha. För sen lär det nog dröja innan jag jobbar igen mohaha. Nu ska jag tagga 45 min cirkelfys.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.