Sprutorna Blev Idag Istället!!!

I förmiddags ringde Noahs BVC sköterska. Min första tanken var att har jag missat tiden igen?! Det hade jag som tur var inte utan hon ville bara kolla då hon skulle vara ensam imorgon om det var okey då han skulle vaccineras. Vaccinationen är två sprutor, en i varje ben och tanken är att dom ska vara två som sticker samtidigt. Nu gick inte det imorgon då hon blivit själv så hon undrade om det var okey. Jag kände väl sisådär men så sa hon att vi kunde få komma som idag ist på eftermiddagen. Vi tog tiden direkt! Nu slapp jag också gå och jaga upp min inför sprutorna. Det är ju så hemskt när dom sticker och barnen skriker så.

Vikt och längd kollade vi först och han följer sin kurva så fint. Vi pratade också en del om dramat uppe på akuten. Och sen var det dags för sprutorna och då kom ytligare en sköterska in. Sprutorna gick fort men som han skrek, han blev helt illröd lilla plutten. Han lugnande sig som tur var rätt fort men jag hann bli helt svett.

Jag fick välja om vi ville komma på ett besök för vikt och längd när han blir fyra månader. Men jag kände att det behöver vi inte, allt flyter på så bra. Hon var inte det minsta orolig över längd eller vikt så hon tyckte inte det heller. Och vill jag komma så behöver jag bara ringa. Så nu ska vi tillbaka när han är fem månader och då är det två sprutor igen!!! Nu har jag också fixat så jag får en påminnelse via sms haha.

Vikt 6150 g + 890 g
Längd 61,8 cm + 4,6 cm 

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.