Det Hindrade Oss Inte

Jaha ja då var snart denna helg slut. Så skönt att inte behöva känna den där ångesten när man haft ledig helg för nu är jag ledig varje helg! Första veckan hemma själv med Noah har också passerat och vi har haft det så mysigt. Vilken lyx att kunna få så mycket egentid med bara honom när dom andra barnen är i skolan.

Idag har vi haft en slappar söndag. Älskling åkte imorse och tränade hockey och då låg vi andra kvar, såå skönt. Jag och Noah gick sen den dagliga med varierande väder. Hemma sen fick han mat så gick jag, Nora, Nova och Noga till lekparken. Nu hade det börjat regna men har man lovat så har man.

Givetvis började det öka ist för att avta och Nora blev kissnödig så vi var bara där en stund. Och det var faktiskt dom som ville gå hem och jag protesterade inte haha. Så det får bli ett nytt besök när vi har vädret på våran sida.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus, Kidsen. Bokmärk permalänken.