Treksta New Cobra GTX – Junior

Idag fick älskling mail om att Team Sportia har 3 för 2 på alla skor. Så efter ett besök hos barnmorskan åkte vi och tjejerna dit. Dom behöver nya höstskor och vinterkängor. Höstskorna fanns givetvis inte som jag sett på nätet men till våran stora lycka fanns vinterkängorna. Dom var dock dyrare i butik, 999:-/st och på nätet 499:-/st. Men vi fick dom för 499:-/st, pluspoäng till dom.

När vi skulle hitta oss ett tredje par blev det rörigt. Alla skor som vi hittade fanns inte i rätt storlek. Men så kom jag på att Amanda kanske behövde nya vinterkängor. Så vi köpte ett par till henne också. Så det blev endast 333:-/paret, snacka om BRA affär! Nu ska vi bara hitta höstskor till tjejerna och skidjackor. Till Neo är det knepigare då det bara är vissa märken som duger och en del skor är för larviga. Numera är det utseendet som spelar roll inte funktionen.

Treksta New Cobra GTX är en av marknadens lättaste varmfodrade Gore-Tex-kängor för barn och ungdomar. Skon använder sig av Gore-Tex Partelana ullfoder för värme och 100% vattentäthet. Det är en maximalt dämpad kängmodell för höst- och vinterbruk. Torkar mycket snabbt och kan tvättas i maskin. Ortopediskt riktig läst och en yttersula med Hypergrip Icelock för fint grepp på alla underlag.

Det här inlägget postades i Fia Tipsar, Shopping. Bokmärk permalänken.