No Stretch Mark Body Oil

När jag väntade Neo och tjejerna använde jag mig av olja som heter Mum & Baby Allround oil från Lundmyr att smörja magen med, superskön. Så när magen började växa denna gång började jag leta efter den igen. Hittade den ingenstans på nätet jag så jag mailade dom. Tydligen hade den oljan utgått, jag och min tur. Men efter lite googlade hittade jag en inne hos Life som jag köpt och testat. Och jag blev fast direkt! Är nu inne på min tredje flaska haha. Nu kan man inte förebygga bristningar med oljor osv men man kan göra huden mer elastisk då magen väver så fort under kort tid. Sen är det också jätteskönt att smörja den då min iaf blir rätt torr nu.

Life Body&Soul No Stretch Mark Body Oil Sesame+Argan är en härlig blandning av sesamolja, arganolja, solrosolja och  vitamin E som hjälper till att ge näring åt huden och hålla den smidig och elastisk. Har  en lätt, behaglig doft. 
Passar utmärkt till daglig hudvård. Massera in oljan där du har bristningar, eller där du vill  undvika att få dem. 
Alla produkterna inom Body & Soul är framställda utifrån trygga, säkra och välbeprövade ingredienser. Vi använder oss av tredjepartsbedömningar gällande säkerhetsbedömning av produkterna via oberoende experter. 

Det här inlägget postades i Bebis nr 4, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.