Brudarnas 7-Års Kalas På Busis

Idag var det äntligen dags för tjejernas kompiskalas, som dom längtat och tjatat. Jag jobbade innan så det blev lite småstressigt innan vi kom dit. Då vi har så mycket varje helg med matcher, cuper och jag jobbar osv så var det allt annat än lätt att hitta en dag som passade. Så därför fick vi skjuta deras kalas lite och ta en eftermiddagskalas. Vilket blev ganska bra idag då det var fint väder så då man man bada och sola innan.

Jag trodde att det skulle vara helt kvavt där inne men det var det inte. Knappt några andra barn var det inte heller så dom kunde verkligen röja. När deras kalas var slut var det typ bara vi kvar haha. Och det blev som väntat ett mycket lyckat kalas som jag tror att alla barn hade jättekul på, såg så ut iaf. Tjejerna fick också jättefina presenter som dom blev jätteglada för. Så efter denna dag är jag nu helt slut och ska avsluta den med en dusch och slapp i soffan.

 

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.