Tretton Skäl Varför

Då grabbarna P åkte till Katrineholm i fredags för cup hela helgen har det varit vi brudar här hemma. Så jag har passat på att se serien Tretton Skäl Varför,  älskling ville inte se den vilket jag tror han ångrar. Efter första avsnittet var jag fast så i fredags såg jag SEX stycken och såg resten igår. Så alla tretton avsnitt på två dagar vilket är ca TRETTON TIMMAR haha. Men jag kunde inte sluta titta! Har ni inte sett den så jag kan verkligen rekommendera er att göra det så gripande!!!!

Baserad på boken av Jay Asher följer serien Clay Jensen (Dylan Minnette) som hittar ett mystiskt paket på sin veranda. Inuti paketet ligger kassettband inspelade av Hannah Baker, hans klasskompis och hemliga kärlek som begick självmord två veckor tidigare. På banden berättar Hannah att det finns tretton olika skäl till hennes tragiska beslut.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.