Barnfri Lördag

Igår åkte vi och portionerade ut barnen så skulle vi två ha en barnfri lördag. Jag hade tanken inställd på att gå ut och äta och kanske se en bio. Älskling däremot ville slå klackarna i taket så det fick bli en runda på stan. Vi satt först hemma och kollade på fotboll och sen hockey, jättekul verkligen haha. Sen åkte vi ner på stan och möte upp en massa kompisar till älskling så gick vi till ett ställe vi aldrig varit på, Queenspub. Där möte vi på en massa gamla kompisar och röjde järnet. Jag hade hoppats på lite bättre musik, dom hade trubadur. Men det var kul och trevligt i det stora hela. Sen gick vi till Platå av alla ställen och där var vi typ äldst haha. Innan hemgång i regnet köpte vi med oss en sub och i morse åkte Grabbarna P iväg till Kolmården då Neo hade sammandrag med innebandyn. Jag däremot låg kvar i sängen och hade det sååååå skönt.

Så idag har det inte blivit mycket gjort vilket jag får lite ångest för. Jag hade tanken inställd på träningspass på gymmet men känner att det inte är aktuellt. Inte för att jag är så bakis utan jag är sååå otroligt trött i kroppen. Så jag får köra järnet i morgon då det är dags för CORE och GRIT CARDIO!!!img_1465.jpg

Det här inlägget postades i Party. Bokmärk permalänken.