Nyheter Från Cloetta

För ett par veckor sen fick jag ett stort paket från Cloetta. Paketet var fyllt med mängder av goda nyheter! Och nu har vi hunnit testa alla, barnen dom gick till attack direkt mot ”barnpåsarna” så dom vet jag inte vad dom innehöll. Men dom var iaf populära. Nyheterna som låg i var…img_1154.jpg

Polly Mint Jag är själv inte så förtjust i Polly så resten av familjen har mumsat. Och dom var goda men inget slår originalet.

Lördagspatrullen & Kalaspatrullen  – Godispåsar med lite blandat i och det var dom som barnen attackera. Så jag antar att det var mycket gott i dom.

Läkerol Hals Tranbär – Dom var inga höjdare. Tror ingen av oss tyckte dom var speciellt goda så den påsen finns kvar.

MüsliBITE Seeds – Är en bars som är smaksatt med fruktjuice och har ett överdrag av choklad. Rätt god men inget jag själv kommer köpa.

Fudge, Bonbons & Toffee – Här snackar vi godsaker! Gillar man kaffe kommer man garantera tycka om fudgen med cappuccini och toffeen. Jag fullkomligt älskade Bonbonsen!!! Sååå jäkla goda och det tyckte vi alla! Dom kommer jag verkligen köpa!

Det här inlägget postades i Fia Testar, Fia Tipsar. Bokmärk permalänken.