Personlig Almanacka

Nu har jag precis kommit hem svettig och dan från gymmet. Då det är onsdag står det MRL på schemat och jag var där en timma innan och trampa cross och gick lite på bandet. Så svetten den rann redan innan haha. Som vanligt var det ett jättebra pass som jag kommer garanterat känna av. Ska testa två nya på pass på måndag vilket ska bli spännande! Och nu ska jag strax bege mig ut på den dagliga, börja sent så jag hinner gå flera mil mohahah.

Igår kom äntligen min nya almanacka också!! Och som väntat blev den jättefin! Kan verkligen rekommendera er att designa er egen hos personligalmanacka.se  Jag har också en kod på 10% om nån skulle vara intresserad, först till kvarn.img_1174.jpg

Det här inlägget postades i Fia Tipsar, Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.