Nu Är Det Gjort….

Nu finns det ingen återvändo eller ursäkter för nu är gymkortet tecknat och första passet är check! Mötte upp en gammal jobbarkompis som kör en hel del på gymmet så visade hon mig lite bra övningar. Blev mycket mage, rumpa och lår vilket är just dom delarna jag vill tajta till. Allt känns lite slappt och sladdrigt så nu ska här tajtas till så Beach 2017 här kommer jag!…..eller inte haha.

Vi hade iaf jättekul och svetten den rann, precis så som det ska vara. Jag bestämde också möte med en personlig tränare på måndag som ska visa mig övningar och hur man använder maskinerna rätt. Han kör även ett MRL pass på förmiddagen på onsdagar som lät som nått för mig. Efter passet där gick jag ut på en långis, riktigt skönt ute idag. Och nu ska jag tagga jobb. Återstår att se om jag kommer kunna röra mig på jobbet sen haha.img_1012.jpg

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.