BF & Nostalgi!

Vilken fantastisk helg vi har haft!!! Kan inte minnas att vi haft en hel barnledig helg sen vi fick barn så detta var verkligen på tiden. När jag slutade jobbet i fredags hade barnen redan åkt och maten den stod på spisen. Så det blev till att hoppa in i duschen och slänga i sig maten och korka upp.

Sen bar det av till Tallboda och hem till gamla kompisar. Kan inte minnas sist vi träffades, var nog innan vi fick Neo vilket snart är ELVA år sen. Så det var såååå himla kul och det kändes faktisk inte alls som att det var så länge sen vi sist sågs. Och vi hade så jäkla kul, bästa kvällen på länge! Uteservering och en rumpskak blev det också innan hemfärd. Och detta var verkligen en kväll fylld av härlig nostalgi!

Lördagen började med en skön sovmorgon. Sååå skönt att bara kunna vara och inte känna nån stress. Så större delen av dagen bestod av mys i soffan innan vi svirrade om och gick hem till ett par grannar som också är gamla kompisar till älskling. Världen är bra liten! Och där spenderade vi lördagskvällen och det var såå kul! Så mycket skratt och galenskap! Så denna helg kommer jag kunna leva på länge och jag känner att mina batterier laddats. Och vi behövde verkligen den här helgen och var så värda den och tack alla som ställde upp och var barnvakt. Vad skulle vi göra utan er?! img_0995.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.