3 För 2 På Alla Skor

Så himla fort den här dagen har gått! Har iofs haft fullt upp ända sen barnen började skolan. Känns så konstigt att dom är iväg och jag är hemma helt själv. Med mitt schema blir det mycket av den berömda egentiden haha. Måsta ta mig i kragen och teckna gymkort nu också så fettat kan trimmas.

Idag blev det iaf milen och det känns! Hann trampa 45 min på crossen också innan Neo kom hem från skolan så åkte vi och storhandla innan vi gasade till Tornis. Intersport har till min stora lycka 3 för 2 på alla skor nu. Så Neo fick sig ett par nya löparskor, innebandy/gympaskor och ett par inomhus fotbollsskor. Så han blev mer än nöjd vilket inte min plånbok blev, helt galet och då fick vi ändå ett par. Tjejerna skulle också behöva nya skor till gympan men det får bli en annan dag. Lite svårt att köpa när dom inte är med och sen vill dom gärna välja själva.

Jobb blev det och nu är jag hemma igen och ska lägga mig i soffan och ladda inför helgen. Det blir nämligen BF här hemma från fredag till söndag!! När hände det senast… Aldrig!img_0977.jpg

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.