Snipp Snapp Snut Så Var……..

I fredags klockan 16:00 tog det roliga slut för denna gång. Helt sjukt att min efterlängtade långledighet redan är slut. Känns som en evighet sen jag stämplade ut samtidigt som det känns som att det var igår. Har varit en sommar av blandad kompott och nu ska jag sätta fokus på rätt saker. Har en spännande höst framför mig som jag verkligen ser fram emot.

Och nått som tjejerna ser fram emot är i morgon då dom börjar Förskoleklass. Hallå vad hände liksom?! Vart tog våra små bebisar vägen? Tyvärr så började inte hösten på bästa sätt då Nora fick lite feber i söndagskväll. Så jag fick börja med att vabba igår och idag, hurra! Nova fick vara hemma igår men idag fick hon börja fritids och det var nog med lite fjärilar i magen. Men hon hade haft det jättekul och hittat nya kompisar!

Nora hon fick allt hjälpa till lite här hemma då hon var feberfri sen igår kväll. Så vi har städat lite och sen fick faktiskt hon gå ut en sväng på eftermiddagen. Och nu sussar dom sött och laddar inför morgondagen. Tror även Neo har lite fjärilar i magen inför skolstarten haha.img_0942.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.