Som Utlovat!

Idag blev äntligen vädret som utlovat! Vilken fantastisk dag vi haft med strålande sol från en klarblå himmel. Så det blev en tripp till Himna med kusinerna igen. Och tjejerna dom var i från det att vi kom till det att vi åkte. Så runt fem timmar har dom legat i och plaskat så det är ett under att dom inte är skrynkliga än haha. Och dom har blivit så duktiga på att simma under vattnet, över går inte lika bra utan badring. Jättekul att se att Nora inte alls är rädd att komma under vilket hon var förra året. Vågade knappt hoppa från kanten men i år tar hon sats och gör bomben och dyker under. Neo han kämpar på med att simma och han är så duktiga och Nova hon är som en fisken i familjen och älsklingen kräftan hahaha.img_0692.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.