2XU Compression Tights – Dam

Efter en minst sagt molnig dag i Himna åkte vi och lämnade tjejerna en sväng hos mamma och pappa. Vi skulle på jakt efter en ny flytväst till Neo då han vuxit ur sin gamla. Blev till slut en Helly Hansen som vi fick till ett mycket bra pris. Så den är Grabbarna P ute och inviger idag. Dom fick låna barnens farfars båt så det fick bli ett kvällsfiske, återstår att se om det blir fisk till middag i morgon haha. Nora hon såg verkligen fram emot det haha.

Och mitt i all jakt fick älskling upp ögonen för ett par jättesnygg tränings tajts. Jag har länge velat ha ett par 2XU Compressions Tajts men dom är så förbannat DYRA! Men nu var det HALVA priset på dom! Jag var lite skeptisk ändå då dom blir rätt dyra men älskling tyckte minsann att jag skulle ha ett par och sen fick jag visst en snygg rumpa i dom mohahaha. Så nu är vi redo för fiske och träning här hemma! Jag ska bara köpa mig ett par inomhus skor som jag ska ha sen i höst när jag ska börja på gym…det ska bli VÄLDIGT spännande när tant ska börja gymma och skämmer ut sig haha.Desktop49

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.