Det Började Bra….

Vilket fantastiskt väder vi vakna upp till där idag! Solen den sken från en klarblå himmel och det var riktigt skönt ute när jag gick den dagliga i morse. Så när jag kom hem fick barnen slänga i sig frukosten undertiden jag trampa cross så skulle vi åka och bada. Men under den korta tiden hade värsta invasionen av moln kommit!!! Men det var bara att packa väskan och åka för har man sagt att vi ska åka och bada så ska vi det.

Blev inte speciellt många timmars sol, snarare minuter! Men barnen dom bada som bara den tills läpparna var helt blå. Vi var också i en gång och det räckte! Kusinerna Rasmus och William kom också dit och badade och röjde. Och på vägen hem började det givetvis spricka upp så nu är himlen nästan helt blå igen! Vad är detta?! Ska man behöva bada tidigt på morgonen eller sent på kvällen för att få sol?! Hoppas iaf att vädret stämmer dom kommande dagarna så man kan få lite sol denna semester!!!img_0655.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.