Smultronstället 2016

Idag bar det av till Söderköping för det årliga besöket på Smultronstället. Så dagens lunch bestod av en stor fet glass, mums! Men innan det blev glass fick vi köa runt en timma. Älskling han fick underhålla barn och jag fick köa och tiden gick rätt fort ändå och barnen sköte sig exemplariskt. Vi fick bord inne denna gång vilket kändes skönt. Man känner sig lite uttittad om man sitter ute och sen lite stressad då man ser alla som bara står och trampar i kön och dreglar efter glass haha. På vägen hem åkte vi förbi Maxi och handlade lite. Tjejerna drog sen ut och Neo han trampa hem till kusinerna Rasmus och William för lite bollspel. Och nu fixar älskling mat till dom. Han ska äntligen få sitt steka fläsk med löksås som han dreglat och tjatat efter och jag ska ist äta zoodles med pesto och kyckling, mums!img_0623.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.