Röj I Vidingsjö

Idag tog vi oss alla en skön sovmorgon här hemma. Sååå skönt att slippa känna en massa stress och ha en massa tider att passa. Efter lite träning här hemma åkte vi till Vidingsjö där vi möte upp barnens kusiner Rasmus och William. Jag började med att springa och idag fick jag håll nästan direkt plus att jag fick en flugjävel i mun. Men jag sprang runt hela och kände mig mer död än levande när jag kom i mål. Grabbarna P sprang sen med Linus så röjde vi lite och testade träningsredskapen där. Dom har rustat upp och gjort det jättefint där så tummen upp. Lite fotboll avslutade vi med innan vi åkte hem.
Vi kom nyss hem så det blev en hel eftermiddag där vilket barnen tyckte var jättekul. Dom tjatar redan om när vi ska åka dit igen och leka med kusinerna ♥ img_0593.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.