Kolmården 2016

Idag bar det av till Kolmården för det årliga besöket. Det var taggade barn och taggade föräldrar! Vi åkte dit med syster och hennes familj och så var JP med och röjde. Vi hade jättetur med vädret då det var strålande sol vilket iofs gjorde djuren lite slappa men va 17 det regna inte iaf. Som väntat blev det ett mycket lyckat besök med nöjda barn som hade kunnat åka ännu mera karusell.

Vi satte siktet som vanligt på linbanan och jag vet inte men genvägen vi blev tipsade om blev en omväg. Så det kändes som att det tog en evighet innan vi kom fram. Syster, JP och Neo ville inte åka linbana så det var vi andra som gjorde det. Och pelligt nog stannar linbanan helt plötsligt!!!! Efter en mindre hjärtattack åkte vi vidare och ingen var gladare än jag när det var över.

Lunch och lite bergochdalbana blev det sen. Och jag trodde faktiskt INTE att Neo skulle våga åka Wildfire som är deras nya, men han åkte den TVÅ gånger. Jag mådde dåligt bara jag tittade på den haha. Inte klokt vad larvig man blivit på äldre dar, förr åkte jag allt och var inte det minsta rädd.

Delfinshow blev det sen och Bamses Värld. Där röjde barnen så det stod härliga till. Och så avslutade vi det hela med lite lek i lekparken innan vi styrde bilen hemåt. Barnen höll sig faktiskt vakna hela bilresan hem vilket han ha berott på att det vankandes McD och pizza haha. Så nu ska vi få dom i säng och sen blir det soffläge efter denna väldigt lyckade dag.namnlös mapp 4namnlös mapp 41namnlös mapp 42namnlös mapp 43

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.