Ett Samtal Som Aldrig Kom!

Ända sen i lördags då bilen paja har jag längtat tills idag då vi äntligen skulle få tag i dom på verkstaden. Bärgningsbilen körde bilen till verkstaden där vi haft bilen på service osv då vi har assistans som tur är.

Älskling gick upp vid sju i morse och ringde så fort dom öppnade. Han där trodde att det kunde vara slangen eller nån cylinder. Han skulle återkomma under dagen. Men när klockan blivit TRE och vi inte hört nått ringde älskling. Han höll då på och kikade på bilen och trodde som tur var att det inte var cylindern som pajat. Men han visste inte utan skulle återkomma så fort han visste, han var också där själv denna vecka och snart skulle dom stänga för semester. Och nu är klockan snart NIO och han har inte ringt och dom stängde FEM….suck! Så vi fortsätter att VÄNTA vilket jag fullkomligt hatar! Det är så jobbigt att behöva på vänta på svar på såna här DYRA saker! Känns som hela semestern håller på att bli förstörd. Så nu ska jag tröstäta en påse med körsbär som vi varit hos mamma och pappa och plockat, mums!img_0507.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.