Effektiv Söndag

Vädret var inte så jätte lovande när jag var ute på den dagliga i morse men när jag nästan gått klart började det spricka upp. Och efter ett pass på crossen var himlen nästan helt blå. Så jag intog mitt lilla soldäck och lappade lite sol. Tjejerna dom var hemma hos en kompis och bada och Neo han drog till Pema för att möta en kompis och spela boll. Älskling han var allmänt lat och låg i soffan.

Efter ett par timmars solande kom givetvis värsta invasionen av moln så jag klippte gräset och trimmade häcken ist. Häcken är katastrof då den består av lite allt möjligt. Skulle helst av allt vilja ta bort den och sätta upp ett plank ist mot grannen. Återstår att se om vi tar tag i den biten nu ser det iaf bättre ut och vi fick större tomt haha. Altan spolade jag också av då fåglarna tycker om att skita där så nu kan man sitta där och äta igen. Och påtal om äta måste vi hitta brudarna för nu är det middag!img_0494.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.