Helt Jävla Ärligt!

Idag bar det av till Mantis då vi var bjudna dit på lite 35-års kalas. Vi passade på att stanna till hos Åsa en snabbis och lämna en fin liten bukett som Nova fixat också på vägen dit Och när vi är nästan framme vid syster så pajar koppling på bilen!!!!! Helt jävla ärligt asså! Den här jävla bilen driver mig till vansinne! Så vi fick ringa efter bärgare som fick hämta bilen då vi inte kunde ta oss därifrån. Allt bara blev helt förstört och jag blev på så jävla dåligt humör. Att det ska vara nått hela jävla tiden och nu vet vi inte när vi kan få tillbaka bilen och så har vi semester och planer! Som tur var fick vi låna systers och deras ena bil så vi iaf kunde ta oss hem. Och så fort vi kom hem började vi titta på ny bil för den här driver mig till vansinne då det blir den ena grejen efter den och som kostar sjukt mycket pengar! Och det är bara tre år sen vi köpte den och den är inte speciellt gammal heller! Men har vi tur vilket vi aldrig har så är det bara en slang som måste bytas, det trodde han som kom med bärgningsbilen. Men det får vi reda på först på måndag, underbart! Skärmavbild 2016-07-09 kl. 20.06.10

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.