Samsung Tvättmaskin WW90J6600AW

I helgen när Grabbarna P var iväg fick jag rycket och tvättade alla våra sängkläder, kuddar, kuddfodral och täcken. Så tvättmaskinen gick varm här hemma och helt plötsligt hände nått med den och den gick inte att öppna och så lyste en massa konstigt på den. Brudarna hade duschat så jag vet inte om dom pillat på den. Jag lyckades iaf få upp den och sen lät den jättekonstigt.

Jag lät den stå till dagen efter och då gick den tills det att jag skulle tvätta det Neo haft med sig till Västerås. Efter den tvätten var det fortfarande vatten kvar i den…hjälp! Körde en ny maskin och då funka den utan problem. Det har varit lite sisådära med den den senaste tiden och det kan bero på att vi snart haft den i elva år och jag tvättar som 17, i snitt minst en maskin om dagen. Så den här har verkligen levererat men i dagsläget inte varit speciellt modern haha.

Så i måndags åkte vi för att kika på en ny då jag INTE kan leva utan tvättmaskin. Har aldrig tvättat i tvättstuga och kommer heller aldrig göra det. Och vilka maskiner det finns, helt sjukt. En del sköter man via mobilen med en app, wtf!

Vi fastnade för en samsung ganska snabbt då den uppfyllde våra krav och var riktigt snygg! Givetvis fanns den inte hemma och dom kunde heller inte ta hem en då den var slut på deras lager och skicka butiker mellan gjorde dom inte, minus på den!! Och köpa butiksexemplaret till nästan fullpris skulle aldrig falla mig in!!! Så vi valde en nästan exakt likadan med en mindre trumma, en samsung WW90J6600AW. Vi ville ha haft en på 12 kg vilket knappt några har om man inte vill betala runt FEMTONTUSEN. Så vi tog varianten på 9 kg vilket får duga, den är iaf större än våran gamla. Och vilka funktioner, måste ha boken varje gång jag ska tvätta haha. En liten trudelutt spelar den också när man sätter på den och stänger av den och när maskinen är klar. Så jag hoppas att denna håller samma kvalité som våran gamla!Desktop47

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.