Kalas & Spöregn

Sååå underbart det var att få vara ledig idag! En välbehövlig sovmorgon tog jag mig också innan jag begav mig ut på den dagliga. Slog till med milen och den satt fint i benen. Hemma sen trampa jag cross innan vi åkte till Tornis och styrde upp ett par saker.

Kalas var det dags för sen då barnens kusin Rasmus fyller hela fem år idag, hurra! Full vart var det där och barnen hade jättekul!! Ovädret kom givetvis när vi kalasade men det hindrade inte barnen från att bada. Jättekul att barnen leker så fint ihop och framförallt har SÅ roligt tillsammans oavsett ålder.

Hemma sen tvättade jag bilklädseln med ett skum och en spray som jag köpt. Och jag trodde faktiskt inte att den skulle funka men klädseln blev som ny! Tummen upp för det! Och sen var tanken att vi skulle grilla men eftersom det fullkomligt öste ner fick elgrillen åka fram. Och nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det soffläge med en stor skål med vattenmelon, mums!img_0292.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.