Midsommardagen

Nu har jag äntligen tagit helg i en hel dag, hurra! Sen är det bara fem arbetsdagar kvar innan jag går på semester på fredag i sex underbara veckor!!!!

Arbetspasset på jobbet gick fort som bara den och sen åkte jag en snabbis till Lager 157 då jag var på span efter ett par saker. Kom därifrån med en keps och ett par badshorts till Neo och det var INTE det jag var på span efter om vi säger så. Sen storhandla vi innan vi åkte till skateparken och möte upp barnens kusiner Rasmus och William. Barnen åkte sig svettiga så vi avslutade det hela med ett kvällsdop. Och nu har vi precis ätit tacos, bättre sent än aldrig haha. Så nu ska jag strax hoppa in i duschen då svetten rinner och sen blir det soffläge.img_0272.jpg

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.